Oferte Speciale Cere o cotatie

Despre noi

Cu peste 13 ani experienta in acest domeniu, echipa noastra de consultanti si experti in tehnologie o sa va ajute in toate etapele procesului de dezvoltare web ale proiectului dvs de la design pana la partea de lansare si promovare.

Suntem specialisti in solutii web avansate, inclusiv realizare pagini web, magazine online, aplicatii web, aplicatii mobile si software personalizat.
Colaboram indeaproape cu clientii nostri pentru a-i ajuta sa isi atinga obiectivele, prin a genera mai multi clienti, a creste vanzarile sau doar pentru a crea un aspect mai placut al companiei lor. Fiind o companie de dezvoltare web si cu o vasta experienta in spate ne permite sa intelegem si sa ne multumim clientii nostri. Clientii au parte de mai mult succes in afaceri si isi imbunatatesc procesele interne folosind serviciile noastre de inalta calitate din domeniul web design si dezvoltare web.

Majoritatea clientilor nostri se afla in UE, dar deservim clienti din intreaga lume. Avantajele sunt: costuri rezonabile, flexibilitate, dezvoltare web de inalta calitate intr-un interval de timp mai scurt. Veti avea parte de o companie care va intelege cerintele si obiectivele. Ne asistam clientii in toate fazele proiectului lor.

Ce putem face pentru dvs:


Echipa noastra

Marius Bayram

CEO & Senior Web Developer

Bucuresti - Romania

Trimite E-mail

0771.376.114

Oana Roxana

Consultant IT

Bucuresti - Romania

Trimite E-mail

0771.376.465

George Emanuel

Project Manager

Bucuresti - Romania

Trimite E-mail

0775.153.368

Marlene Murphy

Web Designer-Developer & Marketing Master at JWD

Linden, Michigan - US

810-750-8082

Diana Jarrett

GG RMV-Gemologist and Journalist to the Jewelry Trade

Sarasota, Florida - US

www.dianajarrett.com