Oferte Speciale Cere o cotatie

FAQ

Suntem siguri ca aveti multe intrebari - iata cateva raspunsuri la intrebari pe care le auzim des. Aruncati o privire si daca mai aveti intrebari la care nu v-am raspuns aici, trimiteti-ne un e-amil sau dati clic pe linkul de chat live si va vom trimite un raspuns.

Intrebari Frecvente

High Solutions Web

Suntem specialisti in solutii web avansate, inclusiv realizare pagini web, magazine online, aplicatii web, aplicatii mobile si software personalizat.

Da, putem crea orice doriti, in stil, complexitate, design si aspect, inclusiv culori, imagini si multe altele! Ne vom consulta cu dvs. pentru a va determina viziunea si va vom oferi recomandari despre cum sa va indepliniti ideile. Poate doriti chiar sa ne spuneti ce alte site-uri web (de orice fel) va plac pentru estetica, sau pentru aspectul sau functionalitatea acestuia. Luam in considerare toate aceste lucruri si va oferim pana la 3 modele diferite (desi deseori le intelegem bine prima data dupa ce am aflat despre gustul si preferintele dvs.).

Cand am convenit asupra proiectului si contractele dvs. sunt semnate de dvs. si de noi, incepem faza de constructie cu un depozit de 50%.

Da, dorim sa fiti implicat pe tot parcursul fazei de constructie pentru a va asigura satisfactia. Odata ce am convenit asupra unui aspect / design, va vom trimite un link privat, astfel incat sa puteti urmari dezvoltarea proiectului.

Cream website-uri pentru dvs. Tu esti proprietarul. Dupa ce website-ul dvs. este implementat, va trimitem toate fisierele. Dar suntem aici si pentru a va sprijini dupa lansarea website-ului dvs.

Website-urile noastre sunt dezvoltate pentru a va oferi un control si o flexibilitate optime. Va oferim un tutorial amanuntit, astfel incat sa puteti face auto-administrare dupa propriul program.

In general, putem obtine un website lansat in 2 pana la 6 saptamani, in functie de complexitatea website-ului si, de asemenea, de cat de repede ne furnizati articolele, materialele de care vom avea nevoie pana la finalizare.

Pentru Aplicatii mobile sau aplcatii desktop timpul de realizare poate fi mai mare. Depinde de complexitatea proiectului.

Cand wesite-ul dvs. este finalizat conform cu cerintele dvs., veti plati ultima transa de 50% si va vom lansa website-ul dvs. Website-ul va fi vizibil in 48 ore.