Oferte Speciale Cere o cotatie

Dezvoltare aplicatii mobile pentru iOS

Dezvoltare aplicatii mobile pentru iOS

Proiectam si construim aplicatii mobile iOS native conform cu cerintele clientilor nostri. Avem capacitatile de a va duce de la planificare la proiectare pana la executie, lansare.

Colaboram cu clientii nostri pentru a alege cele mai bune tehnologii posibile pentru a livra aplicatia iPhone pe piata. Peisajul tehnologic este in continua evolutie si exista acum o gama larga de optiuni de luat in considerare. Acestea includ dezvoltarea nativa pentru dispozitive iOS, utilizarea unui cadru precum React Native pentru a accelera procesul de dezvoltare sau o abordare hibrida. Construirea aplicatiei iPhone folosind tehnologia nativa permite aplicatiei dvs. mobile sa profite de functiile dispozitivului. Acestea includ camera, GPS si Bluetooth. In timp ce React Native sau o abordare hibrida au alte beneficii, cum ar fi mai putina intretinere a codului si, prin urmare, costuri reduse. HSWPro are, de asemenea, experienta in dezvoltarea de aplicatii Android si poate discuta cea mai buna optiune tehnologica pentru dvs. daca cautati atat o aplicatie pentru iPhone, cat si o aplicatie pentru Android.

Procesele noastre sunt simple si rentabile, deoarece aducem transparenta comunicarii si reducem la minimum riscul asociat. Construim aplicatii iOS pentru diverse domenii precum educatie, sanatate, divertisment, afaceri etc. Unele dintre tehnologiile cu care lucram sunt Xcode, Xamarin, Objective C, React Native.

 

Pentru a va oferi o oferta buna si mai multe detalii despre servciile noastre, va rugam sa ne contactati!